Onze missie en meer

Alles over

wie we zijn en meer.

01

Wie zijn wij

Op 01 januari 2019 zijn we ons eigen kantoor gestart

Nadat we samen bijna 80 jaar als adviseur binnen de financiële wereld gewerkt te hebben gaan we onze eigen koers varen. We willen u op onze eigen manier onafhankelijk financieel inzicht geven.

Onze missie is om het perfecte advies te geven dat aansluit bij de wensen van onze klant. Elke klant en situatie is anders en vergt een goede inventarisatie. Met betrokkenheid, transparantie, eerlijkheid en onafhankelijkheid willen we het verschil maken in de markt. Wij bieden een vast aanspreekpunt en iemand die alles op financieel gebied weet.

Erkend Financieel Adviseur
Erkend Hypotheek Adviseur
FFP en CFP Klasse Inzicht
RAB register Klasse Inzicht

Waar staan we voor:

Simpel
Betrokken
Duidelijk
Eerlijk
Deskundig
Onafhankelijk

02

Even voorstellen

Ineke Eleveld-Smit

MFP EFA EHA

Na ruim 43 jaar werkzaam te zijn geweest bij de Rabobank en 2 jaar voor Univé, heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen. Bij de Rabobank was ik werkzaam binnen de Medicidesk en adviseerde ik professionals in loondienst en zelfstandigen uit de medische wereld. Een klanten bestand van ruim 170 relaties.

Bij Univé heb ik twee jaar als zelfstandige gewerkt en mij bezig gehouden met de advisering op het gebied van arbeidsongeschiktheid. Door mijn jarenlange ervaring als adviseur in de bancaire wereld ben ik goed thuis in alles wat er speelt op het gebied van financiële en fiscale vragen. Ik sta voor een goed, eerlijk en onafhankelijk advies! Het is tijd voor een nieuwe uitdaging.

Ineke

03

Even voorstellen

Klaske de Vries-van der Sluis

FFP CFP RPLP RAB

In een wereld waarin er snel en veel verandert heb ik na ruim 34 jaar, met veel plezier gewerkt te hebben bij de Rabobank, besloten om per 1 januari mijn eigen onderneming te starten. Bij de Rabobank heb ik gewerkt als adviseur Private Banking voor de ondernemer in privé.

Mijn passie is om strategische gesprekken te voeren met ondernemers. Ik geef graag inzicht in het inkomen nu en ook na het stoppen als ondernemer. Naast Klasse Inzicht hebben mijn man en ik een boerderij in de veehouderij. Mijn aandacht gaat daardoor ook uit naar de agrariër die veel last heeft van de vele regels die op hem af komen en op de invloed die dit heeft op de omgeving. Ik wil graag uw gesprekspartner zijn en u helpen bij het maken van moeilijke en zware beslissingen op het persoonlijke financiële vlak.

Ook ga ik graag in gesprek met de particulier over een hypotheek en inkomensoplossingen. Het lijkt allemaal zo gemakkelijk, maar ik zeg altijd maar ieder zijn vak. Dit is mijn vak.  

Klaske

EVEN VOORSTELLEN

Karin Tijssen

Na ruim 33 jaar bij de Rabobank was het voor mij tijd voor iets nieuws. Ik had al enkele jaren mijn eigen coachpraktijk met paarden en wilde me graag verder ontwikkelen tot leefstijlcoach. Omdat ik hierdoor graag iets minder wilde gaan werken kwam Klasse Inzicht op mijn pad. Aangezien ik Klaske, Ineke en Ronny goed kende was de keuze snel gemaakt en ben ik sinds begin 2020 gedurende 2 dagen per week werkzaam bij Klasse Inzicht.

Ik ondersteun de adviseurs met allerlei hand- en spandiensten waardoor mijn werk erg afwisselend is en elke dag weer anders. Met regelmaat heb ik klantcontact en kun je mij aan de telefoon verwachten. Met mijn Limburgse zachte G zorg ik ervoor dat u zich snel “thuis” voelt bij  dit mooie bedrijf. Want samen zorgen wij ervoor dat de beste oplossing voor u op tafel komt. En dat doen we met veel passie en plezier!

Hoe heerlijk is het om alleen maar die dingen te doen waarvan je kunt genieten. Daarom is voor mij de combinatie Klasse Inzicht en Karin Tijssen Coaching de ideale combinatie.

Heb ik u binnenkort aan de lijn voor een afspraak in te plannen met één van de adviseurs?

EVEN VOORSTELLEN

Ronny Bloemhoff

Doordat het bankieren bij banken steeds meer op internet, videobellen en thuiswerken wordt toegespitst, was het na een jaar thuiswerken tijd om het anders aan te gaan pakken.

Het gemis van fysieke gesprekken met de klanten waarbij je bij de klant thuis of in de spreekkamer kunt adviseren, was dan ook de reden om bij mijn “oud” collega’s Klaske, Ineke en Karin te gaan werken.

Hier kan ik doen wat ik het liefst doe, samen met de klant kijken naar oplossingen en zorgen dat we de perfecte financiering regelen.

Met mijn 20 jaar ervaring in het bankwezen en advisering, kom ik bij u thuis om weer ouderwets aan de keukentafel te kijken of we een passende financiering en geldverstrekker voor u kunnen vinden.

Wilt u een woning kopen, verbouwen of kijken of u de maandlasten

kunt verlagen, dan bent u van harte welkom op ons kantoor in Jubbega of kom ik bij u thuis langs.

Tot snel.

Benieuwd naar onze expertise?

Contact

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]