We bestaan vijf jaar en krijgen een nieuw kantoor!

We bestaan vijf jaar en krijgen een nieuw kantoor!

We bestaan vijf jaar en krijgen een nieuw kantoor! 1915 847 Klasse Inzicht

We hebben vijf fantastische jaren gehad, met veel mooie gesprekken en hebben klanten kunnen helpen door inzicht te geven in hun financiele situatie.

  • We hebben financieel inzicht mogen geven aan werknemers die willen weten of ze eerder kunnen stoppen met werken.
  • Particulieren die inzicht willen hebben in hun financiële situatie. Hoe bijzonder is het dat ze hebben besloten om een andere woning aan te kopen
  • Agrariërs die willen weten hoe hoog het inkomen is als ze het bedrijf gaan verkopen of overdragen aan de kinderen.
  • Gesprekken met ondernemers die overwegen het bedrijf uit te breiden of beeindigen en wat voor gevolgen dit heeft voor de privé (financiële) situatie.
  • Hypotheken verstrekt aan senioren, die hierdoor kunnen blijven wonen in de eigen woning en geld beschikbaar krijgen warmee ze hulp kunnen inkopen. Of een kleinere woning willen kopen, senioren proof, en hiervoor een hypotheek nodig zijn.
  • Starters geholpen bij de aankoop van hun eerste woning
  • Eigen woning bezitters gesproken die hun hypotheek willen doornemen en eventueel aanpassen voor een verbouwing of energiebesparende maatregelen.

We hebben gemerkt dat er behoefte is aan persoonlijk advies, gebaseerd op waar wij voor staan. Simpel, betrokken, duidelijk, eerlijk, deskundig en onafhankelijk.

En nu een nieuw kantoor!

We zijn vijf jaar geleden gestart op de bovenverdieping in Tuk en in Lippenhuizen. In 2021 is Ronny ons team komen versterken en groeiden we daar uit ons jasje. We hebben toen een kantoor geopend in Jubbega aan de Gentiaansingel.

Inmiddels zijn we toe aan een nieuwe stap. Vol trots vertellen we dat we op 1 februari gaan verhuizen naar de P.W. Jansenweg 72 C in Jubbega.

Een mooie locatie in het centrum van Jubbega. Op deze locatie hebben we meer ruimte voor werkplekken, vergaderruimte en een mooie spreekkamer om onze klanten te ontvangen.

Benieuwd naar onze werkplek of wilt u met ons sparren? Neem dan contact met ons op of kom vanaf februari gezellig langs op onze nieuwe locatie. De koffie staat klaar.

Benieuwd naar onze expertise?

Contact

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]