Het eerste jaar zit erop!

Het eerste jaar zit erop!

Het eerste jaar zit erop! 150 150 Klaske

2019 is een mooi jaar geweest. We hebben veel mooie gesprekken gevoerd.

  • We hebben financieel inzicht mogen geven aan werknemers die willen weten of ze eerder kunnen stoppen met werken.
  • Particulieren die inzicht willen hebben in hun financiële situatie. Hoe bijzonder is het dat ze hebben besloten om een andere woning aan te kopen
  • Agrariërs die willen weten hoe hoog het inkomen is als ze het bedrijf gaan verkopen of overdragen aan de kinderen.
  • Gesprekken met ondernemers die overwegen het bedrijf uit te breiden en wat voor gevolgen dit heeft voor de privé (financiële) situatie.
  • Hypotheken verstrekt aan senioren, die hierdoor kunnen blijven wonen in de eigen woning en geld beschikbaar krijgen warmee ze hulp kunnen inkopen
  • Starters geholpen bij de aankoop van hun eerste woning
  • Eigen woning bezitters gesproken die hun hypotheek willen doornemen en er achter komen dat ze kunnen profiteren van de lage rente. Na het oversluiten van de hypotheek hebben ze veel lagere maandlasten en voor een lange periode zekerheid. Hypotheek up-to-date.

We hebben gemerkt dat er behoefte is aan persoonlijk advies die gebaseerd is op waar wij voor staan. Simpel, betrokken, duidelijk, eerlijk, deskundig, onafhankelijk.

Naast deze gesprekken hebben we mooie contacten gelegd met pleitbezorgers, banken en verzekeringsmaatschappijen. We zijn blij dat we de stap naar de onafhankelijkheid hebben gezet. We kunnen de klant advies geven die past bij de eigen persoonlijke situatie!!

En hoe mooi is dat we kunnen zeggen dat we het al na één jaar heel druk hebben en hulp nodig hebben om ons in onze werkzaamheden te ondersteunen.

Trots kunnen we melden dat Karin Tijssen als ZZP-er bij ons aan het werk gaat. We weten zeker dat Karin ons bedrijf gaat versterken. Karin is deskundig, enthousiast, betrokken en klantgericht!!  

Karin heel veel succes en we hopen dat je net als ons gaat genieten van het ondernemerschap!

Benieuwd naar onze expertise?

Contact

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]