Particulieren, ondernemers, waaronder ook agrariërs

Inkomensoplossingen voor een betere en zekere toekomst

Laat u informeren

Wij zijn er voor de ondernemer
en voor de particulier.
Dus voor u.

U kunt bij ons terecht voor advies over het inkomensrisico bij stoppen met werken, overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Duidelijkheid

Banksparen en Lijfrenteverzekeringen

Als u uw bedrijf heeft verkocht valt uw inkomen weg. Hoogstwaarschijnlijk krijgt u te maken met stakingswinst en een vrijvallende oudedagsreserve. U kunt dan gebruik maken van lijfrente-oplossingen. Wij geven u advies over de mogelijkheden om uw vermogen hiervoor in te zetten.

Komt uw lijfrente binnenkort vrij? Heeft u in het verleden één of meerdere koopsompolissen afgesloten? Misschien heeft u zelfs hele oude polissen, waarbij u gebruik kunt van veel mogelijkheden (polis schenken, in één keer opnemen enz. enz. ) Wij geven u graag overzicht en inzicht.

Als uw pensioenopbouw onvoldoende is of als u vermogen heeft kan het interessant zijn om de jaarruimte te benutten. Wij rekenen het u graag voor.
Wij gaan graag voor u op zoek naar de aanbieder met de best passende oplossing en het hoogste rendement. Wij geven u onafhankelijk en duidelijk advies. Hierbij houden we rekening met de fiscale regels en uiteraard uw wensen.

Wat te doen?

Overlijden

Het financiële risico bij overlijden is af te dekken door het sluiten van een risicoverzekering. In het algemeen gaat het bij een overlijdensrisicoverzekering om uw nabestaanden. Hoe zit het met uw inkomen als u komt te overlijden? Wat is uw financiële situatie als uw partner wegvalt? Dat zijn de vragen waar het om draait. Belangrijke vragen, want wie achterblijft na het overlijden van een dierbare wil naast het gemis niet óók nog eens geldzorgen hebben

Een overlijdensrisicoverzekering op uw eigen leven afsluiten, dat doet u voor uw nabestaanden, zodat zij geen financiële problemen krijgen als u komt te overlijden. Een overlijdensrisicoverzekering op het leven van iemand anders (uw partner, maar ook uw ex-partner of zakenpartner) doet u om uw eigen financiën te beschermen als de verzekerde komt te overlijden.

Beperk risico’s

Arbeidsongeschiktheid

Als ondernemer loopt u bepaalde risico’s. Zo ontvangt u als ondernemer geen inkomen als u niet kunt werken. Hierdoor loopt u zelfs het risico dat u uw bedrijf moet beëindigen. Met een arbeidsongeschiktheids- of woonlastenverzekering zorgt u voor een financieel vangnet. Zo blijft uw inkomen ook in die situatie gewaarborgd.

Wat klanten zeggen

Benieuwd naar onze expertise?

Contact

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]