Agrariërs, ondernemers & particulieren

Hypotheken (aankoop woning, ophogen en wijzigen hypotheek) voor particulieren (waaronder AOW-ers) en ondernemers

Ons Hypotheekadvies

Wij vergelijken o.a. rentepercentages,
kosten, rendement en flexibiliteit
tussen verschillende hypotheekaanbieders.

Hierdoor bent u verzekerd van echt onafhankelijk hypotheekadvies. Doordat wij samenwerken met verschillende partijen, kunnen wij de hypotheek kiezen die het beste past bij uw situatie, voor de meest aantrekkelijke prijs.

Starter

Eerlijk advies

Voor het eerst een woning kopen is een spannende gebeurtenis. Op dit moment wordt er veel gesproken over de onmogelijkheden voor de starters op de markt. Wij bekijken de mogelijkheden die er wel zijn en geven een eerlijk en onafhankelijk advies.

Hypotheek wijzigen

Tijd voor verandering?

Misschien is het verstandig om uw hypotheek te wijzigen, waardoor uw maandlasten lager worden. Als uw inkomen in de toekomst lager wordt kan het zijn dat het beter is om meer af te lossen. Hierdoor blijft uw hypotheek betaalbaar en kunt u in uw woning blijven wonen.

Een andere woning

Laat u informeren

Een hypotheek die aansluit bij uw wensen en plannen en bij mogelijke onaangename verrassingen, geeft u ruimte en rust. Denk bij het afsluiten van een hypotheek daarom na over wat u eigenlijk nog meer wilt.  Misschien wilt u nog een studie volgen of een verre reis maken. Maar kijk ook naar uw andere kosten, zoals de uitstapjes die u graag wilt kunnen blijven doen, een dure hobby die u uitoefent of de bijzondere uitgaven die uw heeft, zoals alimentatie of kinderopvang.

Samen met u maken wij een analyse van uw wensen en risico’s. U bepaalt zelf hoeveel zekerheid u wilt en welke risico’s u wilt dragen. Wij bekijken dus niet alleen hoeveel hypotheek u kunt krijgen, maar ook hoeveel hypotheek u eigenlijk wilt betalen.

Wat klanten zeggen

Benieuwd naar onze expertise?

Contact

Neem gerust contact met ons op voor al uw vragen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]